Lokari

Yksi näytös sarjassa: Järjettömiä ehdotuksia

 

"Hallituksen kaatuneiden hankkeiden lista pitenee. Entinen sisäministeri Kari Rajamäki (sd) torppasi eduskunnassa maanantaina oman puolueensa ministerin Susanna Huovisen valmisteleman lakiesityksen. Paperittomien hoidon kustannukset on arvostelijoiden mukaan arvioitu pahasti alakanttiin. Kuntaliitto huomauttaa, ettei Suomessa laittomasti oleskelevien määrästä ole luotettavaa tietoa. Infektiolääkärit varoittavat, että uusi laki voisi houkutella Suomeen jopa tuhansia paperittomia HIV-potilaita itänaapurista ilmaisen hoidon toivossa. Silloin vuosikustannukset olisivat miljoonia ja sairaaloista loppuisivat rahkeet. Yksin Pietarissa arvioidaan olevan 50 000 HIV-positiivista henkilöä, joista vain 10 000 saa lääkitystä. Infektiolääkärit ovat huolissaan myös tartuntatautien leviämisvaarasta." (Iltalehti 10.3.)

Hyvä, hyvä Rajamäki! Tällaisen suden kaataminen oli kansakunnan etu. Puoluetoveri Huovinen kuuluu ilmeisesti siihen ihmislajiin, joka ajattelee pelkästään tunteella ja sydämellä, mutta ei ymmärrä taloudesta ja ihmisten taloudellisesta käyttäytymisestä mitään. Tällaiset ajattelijat aiheuttaisivat hankkeillaan suurta vahinkoa valtion taloudelle ja kansalaisten terveydelle.

Sairaanhoitopalveluja tarvitsevat suomalaiset joutuisivat jonoon naapurimaiden terveysturistien kanssa, ja altistuisivat lisäksi – kuten muutkin kansalaiset – tartunnoille. Terveysturismin lisääntyminen voisi laajentua täysin hallitsemattomaksi, kun sana kiertäisi, että täällä on ilmaista hoitoa ja soppaa tarjolla.

Lääkäreiden mukaan nykyisen lainsäädännön vallitessakaan ketään ei jätetä kadulle, vaan hoidetaan. Siten tämä vahingollinen lakiehdotus olisi inhimilliseltäkin kannalta turha. Nyt valppaina äänestäjät – olemme taas valitsemassa yhteisen kutistuvan rahapussimme hoitajat!

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Rajamäki onkin tolkun demari ja ilmeisesti luopumassa tämän kauden jälkeen. Vastaavat hyväätarkoittavat hankkeet saavat aina ei-toivotun vastareaktion vastapelaajilta, kuten on nytRuotsissa todettu yksinäisten lasten maahanmuutto. Noin 200 vastaava lasta tai nuorta on sekaantunut huumekauppaan tai prostituutioon Sergelin tienoilla. Nuorin pidätetty on ollut 7-vuotias. Voi vain arvella, kuinka monta tänä vuonna organisaatioiden Ruotsiin lähettämää (7500) joutuu tai ajautuu vastaavaan. Rikollisliigoille Völimeren hylätyt laivat lasteineen ja ihmiskauppa ovat varsin tuottavaa toimintaa eikä hniillä omatunto soimaa kun tutkivat tiliensä saldoa jonkin maan postipankissa.
Taitaa tämäkin ilmiö naapurissa työllistää ainakin sosiaalipuolen väkeä ja varmasti nyt osa sveduista vaatii nopeasti toimenpiteitä lopun suvun hakemiseksi lähtömaasta lapsiparan suojaksi. Saattaa tosin on myöhäistä rypistää kun on jo päässyt paskat housuihin.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

On se käsittämätöntä, että hyvässä tarkoituksessa yritetään pelastaa koko maailman köyhät - suomalaisten ja ruotsalaisten rahoilla. Työmaa on loputon.

EU:n pitäisi saada jotakin tolkkua asiaan, mutta asia on arka - natsien pitkä varjo estää järkevän ajattelun ihmisoikeuskysymyksissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset