Lokari

Vielä kerran Päivi Räsänen

Ministeri Päivi Räsänen puhui näin:

 

”Kaikilla meillä on varmasti tullut eteen tilanteita, joissa joudumme miettimään, rohkenemmeko toimia vastoin yleistä mielipidettä tai normia, porukan painetta tai joskus jopa lakia, jos nämä ovat Jumalan sanan vastaisia.”

 

Onko nyt siis niin, että jos joku julkkis sanoo, että ”Kaikilla meillä on varmasti tullut eteen tilanteita, joissa joudumme miettimään, rohkenemmeko toimia tavalla X”, niin varsinkin jos X on jotakin lainvastaista tai muuten sopimatonta, siitä nostetaan hirveä mediamylläkkä?

 

Eipä taideta nostaa, jos joku pelkästään toteaa, että on joutunut miettimään sitä X:ää. Onhan meillä sentään kaiketi ajattelun vapaus jäljellä. Muilla kuin Päivi Räsäsellä.

 

Sen sijaan kansanedustaja Anna Kontula piilotteli ihmisiä maahanmuuttoviranomaisilta, eli todella teki jotakin lainvastaista, mutta hän sai kiitosta tästä julkisuudessa. Eivät mene tasan median ja yleisen mielipiteen iskut.

 

Päivi Räsäsen tapaukseen viitaten näyttää siltä, että luetun ymmärtämisessä on yhdellä jos toisellakin kohentamisen varaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset